Copyright © 2018

Adfino Beheer BV

 

Contact Webmaster 

Disclaimer

Adfino logo

Château de Barbet

Het landgoed Château de Barbet ligt drie kilometer buiten het dorp Lombez in het departement 32 Gers (Gascogne). Grote steden dichtbij zijn Auch (45 km) en Toulouse (60 km).

Villa nummer 40 is van het type “Gers II” en is sfeervol ingericht.

Het heeft alle faciliteiten voor een comfortabel verblijf: De royale woonkamer heeft apart zit- en eetgedeelte en een open keuken die van alle gemakken is voorzien: koffiezetapparaat (en Senseo), koelkast met apart vriesgedeelte, vier keramische kookplaten, oven, magnetron en vaatwasmachine. In de berging staat een eigen wasmachine ter beschikking. De villa beschikt tevens over radio, CD-speler, DVD-speler en televisie met satellietontvangst van onder andere Nederlandse zenders en eigen 

Foto achterzijde Chateau de Barbet met logo

Tot de faciliteiten van het park behoren onder meer een drietal zwembaden, 9-holes golfbaan, twee tennisbanen, restaurant, een midgetgolfbaan, volleybalveld, fitnessruimte, receptie, etc.

Top van pagina

 ▪  ▪  ▪  ▪  ▪  Adfino Beheer B.V.

Barbet nummer 40 aan de achterzijde met terrasNavigatiebalkHomeE-mail

Start    Sitemap    Contact    Links

draadloos internet. De luxe badkamer met bubbel bad, douche en toilet, alsmede aparte 2e toilet, completeren de villa tot een uiterst aangenaam vakantieverblijf.

De woning wordt omgeven door een grote tuin (ca. 730 m2) met twee terrassen en stenen barbecue. Het gehele jaar geopend. Geschikt voor maximaal 6 personen.

Klik hier voor meer foto’s van het huis.

Barbet nummer 40 vanaf de eigen parkeerplaats

Start

Contact

Sitemap

Links

Verhuur Frankrijk